Wat is NINI-design?

Aangezien er nog genoeg goede materialen op de wereld zijn die nog wel een tweede leven gegund mogen worden en Desiree op deze wijze haar steentje bijdraagt aan een milieubewust produceren, worden er voornamelijk bestaande materialen hergebruikt.

Niks is leuker dan tafellakens, beddegoeden, gordijnen, theedoeken e.d met die echte jaren 70 sfeer en look, gescoord op een rommelmarkt in de vroege uurtjes, om te toveren tot een kek rokje of hip tasje. Deze originele vintage stofjes, die varieeren van Barbapapa, Die Maus, Maja de Bij, Yogi Beer, ET, Paulus tot en met De Berenboot, worden gecombineerd met huidige retro printen of andere kleurige stofjes, biesjes, bandjes, lintjes, buttons, knopen. Kortom alles waar je maar blij van wordt.

Het feest is compleet om de rakker met een blije snoet op een foto terug te zien in mijn mailbox. Deze foto’s worden, uiteraard met goedkeuring, geplaatst op de NINI-design Facebook-pagina.

Op de Instagram-pagina vindt je regelmatig verschillende crea’s van NINI-fans die je al zijn voorgegaan. Zit er iets hips bij, aarzel niet en bestel snel, want OP = OP!

Heb je zelf een leuke stof van je kindertijd of nu, die je graag verwerkt wilt zien in een bijvoorbeeld een rokje of schilderijtje, laat het me weten. Daar valt zeker over te praten.

Suggesties of donaties van leuke stoffen zijn altijd welkom.

Zit je maat er niet tussen, niet miepen, laat het me weten, samen vinden we zeker een oplossing.