Het ontstaan…

Toen Desiree zelf mama werd, werd de creatieve bron weer aangeboord door middel van breien, haken en de aanschaf van een naaimachine. Een stuk zeil met een Brabants bontje, wat over was na het bekleden van de muurkast van de jongste telg, leverde zo het eerste hippe kindertasje op compleet met een stof gevoerde binnenkant.

Aangezien weggooien niet voorkomt in Desiree’s woordenboek en ze zeer milieubewust leeft, was dit officieel de kick-off van het hele idee. Door weer te creëeren net als vroeger, kwam ze opeens weer die kleine meid in zichzelf tegen:

De cirkel is rond en dat voelt goed… joehoe!

Zo goed zelfs dat het idee geboren werd om een online winkeltje te beginnen en andere ook blij te maken met al deze zelfgemaakte kleertjes en tassen en kekke hebbedingetjes.

Inmiddels zijn er al vele tasjes in verschillende printen en stofjes de revue gepasseerd en met veel applaus ontvangen. Desiree rolt van het ene creatieve idee in het andere.

De collectie is constant in beweging: nieuwe artikelen worden toegevoegd en andere krijgen een nieuw leven in andere combinatie van stoffen en designs. Sommigen zijn gewoon uitverkocht.

Op het moment is er een ruim assortiment aan kindertasjes, rokjes, shirtjes met applicaties, schilderijtjes bekleed met stoffen letters, tutpopjes et cetera.